Hongaarse keuken / Magyar konyha

Wijnproeverijen Lekkers uit HongarijeHongaarse wijnen en delicatessen van LekkersuitHongarije.nl

Ook deze zomer staat lekkers uit Hongarije op de volgende markten en evenementen:
 

Pure Markt, Amstelpark: 12 augustus     
 
Pure Markt, Park Frankendael, Watergraafsmeer, Amsterdam:

29 juli en 26 augustus

 

ProefEet in Enschede

 

Het tweede grote evenement is de ProefEet in Enschede op 31 augustus en 1 en 2 september. Vorig jaar deden wij voor de eerste keer mee en dat is ons en de organisatie zo goed bevallen dat we ook dit jaar weer van de partij zijn.
De ProefEet is een groots gastronomisch evenement waarbij de lokale horeca zich presenteert aan het publiek middels diverse kleine hapjes. Deze kun je kopen voor zogenaamde duyten waarbij een deel van de verkoop dit jaar wordt gedoneerd aan Serious Request. Dus, naast genieten van heerlijke gastronomische versnaperingen geef je ook nog eens aan een goed doel!

Wij staan vlak na de hoofdingang op het Van Loenshof met heerlijke wijn en uiteraard diverse Hongaarse gerechtjes, allemaal ambachtelijk en met passie gemaakt.
Kom dus op 31 augustus, 1 en 2 september naar Enschede en geniet samen met ons van dit feest!

 

Zie  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it    Grintweg 34, 4782 AE MOERDIJK

 

Lekkers uit Hongarije in Vlaanderen:

Hongaarse culinaire hoogstandjes en puike wijnen op Euromarkt, Sint Niklaas

Onze adverteerder, webshop en Hongaarse wijn- en andere lekkernijenimporteur Lekkers uit Hongarije staat van 3-5 augustus op de EuroMarkt2012, een multi-culturele markt waar marktkramen en ambachtslieden uit alle 27 EU landen hun waar aanprijzen. Dit evenement vindt eens in de 6 jaar plaats en dit jaar mogen zij voor Hongarije het eten en drinken verzorgen. Bij de vorige editie kwamen ongeveer 100.000 (!) mensen op dit 3-daagse evenement af dus dat betekent een mooie uitdaging!
Wij zullen tijdens dit evenement in Sint-Niklaas uiteraard heerlijke wijn bij ons hebben alsook de traditionele salami, Mangalica salami en kolbász en dit keer ook de gebraden, pittige kolbász. Dus, wil je een leuk dagje uit? Kom dan naar de EuroMarkt2012